Baden is van alle tijden, maar de sanitaire ruimte van vandaag heeft een veel belangrijkere functie gekregen. Vandaag is het een ontspanningsruimte, een oase van rust en een plek om te genieten.

We besteden dan ook veel meer aandacht aan de functionaliteit maar ook aan de sfeer, de gebruikte materialen, de gekozen technieken. Liever een ligbad? Of een verkwikkende regendouche? Jacuzzi misschien…?

Wij helpen je niet alleen bij je keuze, maar ook bij de creatie en realisatie. Het renoveren van een badkamer vergt vakmanschap, zowel in creatie als realisatie. Dit vakmanschap hebben wij bij Yves Michiels in huis.

Uw badkamer,
een plek om te
genieten

Contacteer ons

De kosten van een badkamerrenovatie hangen af van de technische staat van je huidige badkamer.

Na het eerste verkennend gesprek komen we ter plaatse en kunnen we bekijken wat de huidige situatie is.

Rekening houdend met uw wensen en het budget werken we een oplossing op maat uit!

Stuur ons uw gegevens en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvend gesprek!

Contacteer ons

BEKIJK ONZE realisaties

Totaalrenovatie
Verbouwen van A tot Z
Onze totaalaanpak begint bij het ontwerp van uw renovatie. Daarna nemen wij ook de uit te voeren werken voor onze rekening. Zo bent u zeker van een perfect eindresultaat.

Lees meer

Renovatie keuken
Doordacht & functioneel
Een doordachte en functioneel ingerichte keuken maakt het leven zoveel mooier en makkelijker. Voor we beginnen ontwerpen, praten we uitvoerig over uw wensen en gewoonten, uw passies en behoeften.

Lees meer

Badkamer renoveren
Een plek om te genieten
Er wordt dan ook veel meer aandacht besteed aan de functionaliteit maar ook aan de sfeer, de gebruikte materialen, de gekozen technieken. Liever een ligbad? Of een verkwikkende regendouche? Jacuzzi misschien…?

Lees meer

Dressings & Maatkasten
Functioneel & Ruimtebesparend
Yves Michiels ontwerpt en plaatst maatkasten, dressings en scheidingswanden die aansluiten bij de stijl van uw woning. Onze ontwerpen zorgen steeds voor slimme en ruimtebesparende oplossingen.

Lees meer