Door te kiezen voor een totaalrenovatie door Yves Michiels kiest u voor een duurzame verbouwing uitgevoerd door vakmensen. Hierdoor wordt uw totaalconcept door één firma uitgevoerd.

We proberen steeds de bestaande structuren optimaal te gebruiken/herbruiken.

Het effect op het milieu proberen we te verlagen door te kiezen voor authentieke materialen, we kiezen enkel voor nieuwe materialen waar dat echt nodig is. Verder proberen we de afvalberg die zo’n totaalrenovatie met zich meebrengt te beperken.

Wij werken altijd volgens het principe van ‘algemene aanneming’. Dat wil zeggen dat wij alle touwtjes in handen houden en alle betrokken partijen professioneel coördineren.

Yves Michiels realiseert verbouwingen waarbij we garant staan voor een opvolging van A tot Z. Een bouwcoördinator zorgt daarbij voor het technische luik zodat de creatieve invulling op geen enkele manier afgeremd wordt.

Samen Renoveren
op een duurzame
manier

Contacteer ons

Duurzaam en energievriendelijk

Door rekening te houden met uw energieverbruik in de ontwerpfase optimaliseren we de verwarmingssystemen en de isolatie. Een belangrijke motivatie is het terugwinnen van je investering binnen een bepaalde tijdspanne door het verminderd verbruik van energie.

Bij Yves Michiels vertrekken we telkens van de bestaande situatie en houden we rekening met:

  • Duurzame bouwmaterialen
  • Energieverbruik
  • Ecosysteem van de woning
Contacteer ons
Totaalrenovatie
Verbouwen van A tot Z
Onze totaalaanpak begint bij het ontwerp van uw renovatie. Daarna nemen wij ook de uit te voeren werken voor onze rekening. Zo bent u zeker van een perfect eindresultaat.

Lees meer

Renovatie keuken
Doordacht & functioneel
Een doordachte en functioneel ingerichte keuken maakt het leven zoveel mooier en makkelijker. Voor we beginnen ontwerpen, praten we uitvoerig over uw wensen en gewoonten, uw passies en behoeften.

Lees meer

Badkamer renoveren
Een plek om te genieten
Er wordt dan ook veel meer aandacht besteed aan de functionaliteit maar ook aan de sfeer, de gebruikte materialen, de gekozen technieken. Liever een ligbad? Of een verkwikkende regendouche? Jacuzzi misschien…?

Lees meer

Dressings & Maatkasten
Functioneel & Ruimtebesparend
Yves Michiels ontwerpt en plaatst maatkasten, dressings en scheidingswanden die aansluiten bij de stijl van uw woning. Onze ontwerpen zorgen steeds voor slimme en ruimtebesparende oplossingen.

Lees meer