Alles begint met een goed gesprek. Zo ook onze samenwerking. Of het nu gaat over een verbouwing, een renovatieproject of een complete nieuwbouw.U vertelt ons wat u graag zou hebben, wat u mooi en minder mooi vindt en wat uw praktische wensen zijn. Wij luisteren. Wij denken met u mee. En we proberen onze ideeën zo goed mogelijk af te stemmen op uw persoonlijkheid en uw leefwereld.

Geen detail gaan we daarbij uit de weg. Licht, kleur, technieken, materialen en texturen… Alle aspecten komen aan bod. En u hebt het daarbij voor het zeggen.

Daarna werken we een eerste concept uit dat de basis wordt en dat we verder ‘finetunen’ tot het precies beantwoordt aan uw droom.

Het grote voordeel voor u?

U hebt slechts één contactpersoon, die altijd van alle fasen op de hoogte is en precies door die overkoepelende kijk perfect op al uw vragen kan antwoorden.

U kunt ook kiezen voor een gedeeltelijke of volledige aanpak, van concept tot volledig afgewerkt eindresultaat.

EEN PersoONLIJKE
AANPAK VOOR
ELK PROJECT

Contacteer ons
Totaalrenovatie
Verbouwen van A tot Z
Onze totaalaanpak begint bij het ontwerp van uw renovatie. Daarna nemen wij ook de uit te voeren werken voor onze rekening. Zo bent u zeker van een perfect eindresultaat.

Lees meer

Renovatie keuken
Doordacht & functioneel
Een doordachte en functioneel ingerichte keuken maakt het leven zoveel mooier en makkelijker. Voor we beginnen ontwerpen, praten we uitvoerig over uw wensen en gewoonten, uw passies en behoeften.

Lees meer

Badkamer renoveren
Een plek om te genieten
Er wordt dan ook veel meer aandacht besteed aan de functionaliteit maar ook aan de sfeer, de gebruikte materialen, de gekozen technieken. Liever een ligbad? Of een verkwikkende regendouche? Jacuzzi misschien…?

Lees meer

Dressings & Maatkasten
Functioneel & Ruimtebesparend
RenoCraft ontwerpt en plaatst maatkasten, dressings en scheidingswanden die aansluiten bij de stijl van uw woning. Onze ontwerpen zorgen steeds voor slimme en ruimtebesparende oplossingen.

Lees meer