Een klassieke kleerkast neemt relatief veel plaats in beslag.

Zeker als ze ook nog draaideuren heeft. Ideaal en veel praktischer is een ingebouwde kleerkast of beter nog, een dressing.

Wij hebben op dat vlak een ruime ervaring opgebouwd en hebben ons gespecialiseerd in het ontwerpen en plaatsen van maatkasten, dressings en scheidingswanden.

Onze maatkasten en dressings sluiten aan bij de stijl van uw woning; landelijk, tijdloos of modern gecombineerd met een gezellige uitstraling. Iedere maatkast is een eigen ontwerp en is van Belgische makelij.

Uw leefomgeving zal een zaak van persoonlijkheid worden met onze kasten op maat.

slimme & ruimte
besparende
oplossingen

Contacteer ons

We zoeken slimme en ruimtebesparende oplossingen, en we waken daarbij over kwaliteit, afwerking en duurzaamheid.

Meer weten over onze dressings en maatkasten?

Nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek, wij vertellen u graag meer over onze aanpak.

Contacteer ons
Totaalrenovatie
Verbouwen van A tot Z
Onze totaalaanpak begint bij het ontwerp van uw renovatie. Daarna nemen wij ook de uit te voeren werken voor onze rekening. Zo bent u zeker van een perfect eindresultaat.

Lees meer

Renovatie keuken
Doordacht & functioneel
Een doordachte en functioneel ingerichte keuken maakt het leven zoveel mooier en makkelijker. Voor we beginnen ontwerpen, praten we uitvoerig over uw wensen en gewoonten, uw passies en behoeften.

Lees meer

Badkamer renoveren
Een plek om te genieten
Er wordt dan ook veel meer aandacht besteed aan de functionaliteit maar ook aan de sfeer, de gebruikte materialen, de gekozen technieken. Liever een ligbad? Of een verkwikkende regendouche? Jacuzzi misschien…?

Lees meer

Dressings & Maatkasten
Functioneel & Ruimtebesparend
Yves Michiels ontwerpt en plaatst maatkasten, dressings en scheidingswanden die aansluiten bij de stijl van uw woning. Onze ontwerpen zorgen steeds voor slimme en ruimtebesparende oplossingen.

Lees meer