Elk project begint met een droom, en het resultaat zal pas goed zijn als de architect de wensen van de bouwheer goed ‘vertaald’ heeft.

Wij werken altijd volgens het principe van ‘algemene aanneming’. Dat wil zeggen dat wij alle touwtjes in handen houden en alle betrokken partijen professioneel coördineren.

RenoCraft realiseert totaalprojecten waarbij we garant staan voor een opvolging van A tot Z.

Een bouwcoördinator zorgt daarbij voor het technische luik zodat de creatieve invulling op geen enkele manier afgeremd wordt.

UW DROOMHUIS
IS EEn STAPJE
dICHTER

Contacteer ons
Totaalrenovatie
Verbouwen van A tot Z
Onze totaalaanpak begint bij het ontwerp van uw renovatie. Daarna nemen wij ook de uit te voeren werken voor onze rekening. Zo bent u zeker van een perfect eindresultaat.

Lees meer

Renovatie keuken
Doordacht & functioneel
Een doordachte en functioneel ingerichte keuken maakt het leven zoveel mooier en makkelijker. Voor we beginnen ontwerpen, praten we uitvoerig over uw wensen en gewoonten, uw passies en behoeften.

Lees meer

Badkamer renoveren
Een plek om te genieten
Er wordt dan ook veel meer aandacht besteed aan de functionaliteit maar ook aan de sfeer, de gebruikte materialen, de gekozen technieken. Liever een ligbad? Of een verkwikkende regendouche? Jacuzzi misschien…?

Lees meer

Dressings & Maatkasten
Functioneel & Ruimtebesparend
RenoCraft ontwerpt en plaatst maatkasten, dressings en scheidingswanden die aansluiten bij de stijl van uw woning. Onze ontwerpen zorgen steeds voor slimme en ruimtebesparende oplossingen.

Lees meer