Maak van je huis een thuis

Thuis is de plek waar u zich lekker voelt. Waar uw gezin samenkomt en waar alles zo ingericht is, dat het leven er op rolletjes loopt. In een huis gonst het dan ook van leven.

Er gebeurt ook zoveel onder dat ene dak: eten, koken, leven, werken, spelen, baden, slapen, tv-kijken, genieten, vrienden ontvangen…

Hoe gaan we te werk

Samen bekijken wij de manier waarop u leeft en de dingen die u belangrijk vindt. We kijken naar de praktische aspecten, zoals de indeling van de ruimte, het ‘verkeer’ in huis, de verlichting bijvoorbeeld… maar geven tegelijk ook interieurideeën en stylingadvies inzake (design)meubelen, decoratie, kleurgebruik, lichtinval, sfeerelementen,…

U kunt daarbij kiezen voor een gedeeltelijke of volledige aanpak, van concept tot volledig afgewerkt eindresultaat.

Ambachtelijke aanpak

Gaat u graag nog een stapje verder en kiest u werkelijk voor een unieke toets of een heel persoonlijk, op uw maat gesneden interieur, dan werken we graag een eigen ontwerp uit voor u.

Voor de uitvoering daarvan werken we hecht samen met een aantal ervaren, gedreven en authentieke ambachtslui. Zo hebt u iets unieks in huis met waarde ‘voor het leven’.

Authentieke, handgemaakte en ambachtelijke stukken hebben altijd een meerwaarde. Ze weerspiegelen een stukje geschiedenis en getuigen ook van respect voor het materiaal waaruit ze gemaakt zijn.

Ze zijn doorgaans met passie en vakmanschap gemaakt en stralen een sterke eigenheid uit.

Toegegeven. Een ambachtelijk product zal altijd duurder zijn dan een commercieel massaproduct. Maar u krijgt er zoveel meer voor terug, want elk stuk is uniek.

EEN PersoONLIJKE
AANPAK VOOR
ELK PROJECT

Contacteer ons
Totaalrenovatie
Verbouwen van A tot Z
Onze totaalaanpak begint bij het ontwerp van uw renovatie. Daarna nemen wij ook de uit te voeren werken voor onze rekening. Zo bent u zeker van een perfect eindresultaat.

Lees meer

Renovatie keuken
Doordacht & functioneel
Een doordachte en functioneel ingerichte keuken maakt het leven zoveel mooier en makkelijker. Voor we beginnen ontwerpen, praten we uitvoerig over uw wensen en gewoonten, uw passies en behoeften.

Lees meer

Badkamer renoveren
Een plek om te genieten
Er wordt dan ook veel meer aandacht besteed aan de functionaliteit maar ook aan de sfeer, de gebruikte materialen, de gekozen technieken. Liever een ligbad? Of een verkwikkende regendouche? Jacuzzi misschien…?

Lees meer

Dressings & Maatkasten
Functioneel & Ruimtebesparend
RenoCraft ontwerpt en plaatst maatkasten, dressings en scheidingswanden die aansluiten bij de stijl van uw woning. Onze ontwerpen zorgen steeds voor slimme en ruimtebesparende oplossingen.

Lees meer